Diyana Kaseharom
Hanya perempuan biasa









was posted at 16:24 4 COMMENTS
Assalamualaikum :) 
hai semua kali ni aku join segmen yang agak menarik ohhh :D selalu segmen lain takde pun suruh buat macam ni kan kan ? hiksss okay kalau korang nak join boleh klik | SINI | okayyy ? 


comelkan banner ni ? hihi so lets cekidout!

Eight - Things about me
1. student dekat Universiti Teknologi Malaysia Kl in Diploma Science Computer Information Technology
2. seorang yang garang hihi
3. open-minded , kawan dengan semua orang^^
4. minat psikologi sebab tu masuk kelab kaunseling . hiksss
5. suka buat benda yang baru . join program apa-apa . sebab suka tengok dunia luar .
6. tak kesah kalau sorang-sorang pergi join apa-apa , then baru la jumpa kawan baru kan ?
7. sukakan ketenangan , pantai , pulau :)
8. pemalas ^^ hihi

Seven - Hobbies
1. baca novel / buku apa-apa
2. blogwalking :)
3. tidurrrr haha
4. makan :D nyumnyumnyum
5. tengok movie ^^
6. jenjalan pergi mana-mana . tak kesah -_-
7. dengar lagu - layan perasaan^^-

Six - Thing i hate
1. asap rokok (rasa nak mati kalau terhidu)
2. shopping haha (penat)
3. orang buat bising dalam bilik aku
4. lelaki bermulut manis haha
5. pengotor
6. orang pinjam barang tapi tak cakap

Five - Song i like
1. kiseki (lagu jepun)
2. Dear God
3. Istikharah cinta-sigma-
4. Siapakah aku bagimu -danial afif-
5. aku yang berdosa-shahir-

Four - Favourite Film/drama/musical/series
1. A little thing call love
2. Hafalan Shalat Dellisa
3. 1 litre of tears
4. heartstring

Three - Favourite food
1. Tomyam
2. apa-apa yang my mom masak
3. Sate ayam

Two - wishes
1. semoga dapat graduate dengan jayanya then sambung degree dan master .
2. kawen dengan Incik boipreng 7-8 tahun lagi , insyaallah :)

One - Quotes
"The best day of your life is the one on which you decide your life is your own . No apologies or excuses . No one to lean on , rely on or blame ." -Bob Moawad-

that's all . hihi tak ada apapun yang menarikkan ? hope tuan punya segmen suka la baca entry ini :))










POWERED BY DYANA KASEHAROM